Logframe Consulting Office

Magyar | English

PÁLYÁZATI HÍREK

70 MILLIÁRD FORINT INNOVÁCIÓS PÁLYÁZATOKRA

Kísérleti fejlesztési célokat, termékek vagy szolgáltatások prototípusának fejlesztését segíti egy hamarosan, 2017. február 8-tól induló Széchenyi 2020 GINOP pályázat.

-> Bővebben

JANUÁR VÉGÉN HÁROM TERMELÉSI KAPACITÁST FEJLESZTŐ GINOP FELHÍVÁSRA IS LEHET PÁLYÁZNI

Már csak egy hét, és 2017. január 25-től, szerdától ismét lehet pályázni kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítését támogató felhívásokra. Az egyikre 2017. február 28-ig mindenképp érdemes benyújtani a pályázatokat. 

-> Bővebben

Termelési kapacitások bővítése 2016-ban is

Idén nyáron várhatóan újra megjelenik a kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítésére vonatkozó pályázati felhívás, mely tavaly is nagy sikerrel támogatta a magyar KKV-k versenyképességének javítását.

-> Bővebben

Ismét vállalkozásfejlesztés a leghátrányosabb helyzetű térségekben!

Idén nyáron is megjelenik az a kis- és középvállalkozások - KKV-k - versenyképességének javítását célzó pályázat, amely a  leghátrányosabb helyzetű településeken, azaz a szabad vállalkozási zónákban működő feldolgozóipari, szolgáltatóipari KKV-k számára nyújt támogatást.

-> Bővebben

Megnyílt a 2014-2020 időszaki horvát-magyar együttműködési pályázat

Február 29-én meghirdetésre került az Interreg V-A Magyarország-Horvátország Együttműködési Program 2014-2020 első pályázati felhívása a Miniszterelnökség, mint Irányító Hatóság, valamint a Horvát Köztársaság Területfejlesztési és EU Támogatások Minisztériuma, mint Nemzeti Hatóság által.

-> Bővebben

Kapacitásbővítő támogatás mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalkozásoknak

Nemrég jelent meg a Vidékfejlesztési Program keretében kiírt pályázati felhívás, amely a mezőgazdasági termékek értéknövelését és erőforrás-hatékonyságának elősegítését támogatja a feldolgozásban.

A cél a mezőgazdasági vállalkozások, illetve az élelmiszeripari mikro- és kisvállalkozások versenyképességének javítása. Innovatív technológiák alkalmazásával és minél hatékonyabb vállalati működés által magas minőségű termékeket állíthatnak elő a vállalkozások. 

-> Bővebben

három új innovációs pályázat

Megjelentek az előző cikkünkben előre jelzett innovációs, avagy K+F pályázatok (GINOP 2.1.1; 2.1.3; 2.3.3). A lehetőségnek sokan örülhetnek, hiszen a támogatott tevékenységek köre rendkívül széles, sokféle fejlesztés belefér a kiírásba. További előny az is, hogy szinte bármilyen típusú vállalkozás pályázhat, még a nagyvállalatok is.

-> Bővebben

hamarosan: innovációs pályázat

Augusztusra várható a magyar KKV-k, és nagyvállalatok K+F tevékenységét támogató innovációs pályázat megjelenése. Az erre a célra kijelölt forrásokból saját termék, vagy új típusú termék fejlesztése illetve technológia fejlesztése támogatható -  már apróbb újítások és fejlesztések is támogathatóak, nem feltétel, hogy hatalmas, világújdonság szülessen!

Nemrég jelent meg az a kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítésére vonatkozó pályázati felhívás (GINOP 1.2.1), melyről korábban is tájékoztattuk kedves olvasóinkat  hírlevélben és a honlapon közzétett cikkben is.

A pályázat célja, hogy fokozza a magyar KKV-k versenyképességét; infrastrukturális és géppark fejlesztésekkel növekedhessen a hozzáadott érték és exportnövekedési potenciáljuk.

legújabban megjelent EU-s pályázat kiemelten kedvező lehetőségeket biztosít a leghátrányosabb helyzetű településeken (ú.n. SZVZ) működő kis- és középvállalkozások versenyképességének javítására.

A PÁLYÁZAT FŐBB JELLEMZŐI:

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) kis- és középvállalkozások - KKV-k - versenyképességének javításáról szóló 1. prioritás keretein belül várhatóan 2015 májusától támogatás igényelhető többek közt